Om te 'sturen op uren' kunnen begrote uren worden vergeleken met de daadwerkelijk gerealiseerde uren.

Uurtypes:
Standaard is het Exact bouw7 account voorzien van drie uurtypes;

• Gewerkte Uren

• Meerwerk uren

• Reisuren

Indien gewenst kan je deze uitbreiden. Hoe dit werkt lees je in deze handleiding.

Totaal begrote uren
Dit zijn de totaal begrote manuren, niet onderverdeeld.

Urenbegroting per uurtype
De totaal begrote manuren kunnen handmatig worden onderverdeeld in de verschillende uurtypes. Op deze uurtypes worden ook de daadwerkelijke uren geboekt.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: uren bijhouden, uren ingeven, urenregistratie, registeren van uren, uren invullen, uurtype, uurtypes.