Meerwerk kan worden bijgehouden via een gedeeld tekstveld. Het tekstveld kan zowel op locatie als op kantoor worden bijgehouden en gemuteerd. Klik om te beginnen op 'Bewerken'.

Voer vervolgens een beschrijving van het meerwerk in.

Op locatie kan het meerwerk indien gewenst worden ondertekend. Deze ondertekening is inzichtelijk in het bestandsbeheer gedeelte van het betreffende project.

Indien gewenst kan er een extra uurtype worden toegevoegd met de naam 'meerwerk'. Op deze manier kunnen meerwerk uren worden geregistreerd op een project.