Meerwerk en oplevering van projecten kunnen op locatie worden ondertekend door bijvoorbeeld de opdrachtgever, uitvoerder of onderaannemer.

De ondertekening wordt opgeslagen als een .pdf-bestand in het betreffende project.

Mailen
Indien gewenst kan de ondertekening ook worden verstuurd per mail. Dit doe je door bij de ondertekening het betreffende mailadres in te voeren.

Eigen huisstijl
Door je eigen logo te uploaden in de iOS applicatie (onder instellingen) wordt de ondertekening voorzien van je eigen logo.