Wanneer je snel een contact wilt bellen of mailen, kan je met behulp van de Exact bouw7-applicatie eenvoudig contact opnemen met diegene.

Ga naar menu

Door in het projectoverzicht op de contacten knop te klikken, ga je naar het contacten overzicht.

Contacten

Je bevindt je nu in je contactenlijst.

Contactgegevens

Aan de linkerkant zie je een overzicht van alle door jou ingevoerde contacten. Wanneer je op een contact klikt, worden de gegevens van het contact weergegeven. Indien het telefoonnummer de opmaak heeft 0123-456789. Klik op het telefoonnummer om direct contact op te nemen met het contact. Klik op het e-mailadres om te beginnen met schrijven van een e-mailbericht.