In het tabblad "Uren" in een project kunnen de manuren worden geëxporteerd naar een PDF-bestand of Excel-bestand. Klik op "Exporteren" om de urenlijst te exporteren naar een PDF- of Excel-bestand.

Zodra je op "Exporteer naar PDF" klikt krijg je een duidelijk overzicht van de urenlijst. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om de uren in een totaal- of detailexport naar Excel te exporteren.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Mandagenstaat, manuren, manurenregister, uren, rapport, manurenstaat.