Het urenoverzicht kan worden geƫxporteerd naar Excel. Open je project, ga naar het tabje "Uren" en klik op "Exporteren".

Kies nu een Type export:

- Manurenstaat (PDF)
- Totaal (Excel)
- Detail (Excel)

Als je kiest voor "Manurenstaat (PDF)" dan genereert Exact Online Bouw een mooi PDF bestand die in een ander tabblad geopend wordt.

Kies je voor "Totaal export" dan zal Exact Online Bouw een Excel bestand openen waarin het totaal overzicht van de geboekte uren staat.

Kies je voor "Detail export" dan zal Exact Online Bouw een gedetailleerd Excel bestand openen met de nodige informatie over de geboekte uren op het betreffende project.