Om uren aan te passen of te controleren binnen een project kun je gebruik maken van het urenoverzicht. In het tabblad 'uren' in een project kunnen uren ingevoerd, bekeken of geëxporteerd worden.

Urenoverzicht
Dit is het urenoverzicht van alle geboekte uren van medewerkers in het project.
Door middel van het pijltje aan het einde van de weekbalk heb je de mogelijkheid om de week uit te klappen voor het totale overzicht.
Met het gebruik van het potloodje kun je de uren van de medewerker bewerken en opslaan.

Uren bewerken

Kolommen
Ook kun je gebruik maken van de verschillende kolommen die beschikbaar zijn.

Exporteren
Uren kunnen naar Excel of PDF worden geëxporteerd met de knop 'exporteer'.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: geboekte uren, ingevoerde uren, urenweergave, totaal aantal uren, urenoverzicht, uren export, afgetekende uren