Om de uren van een medewerker te bekijken, klik je om te beginnen op de knop 'Medewerkers' en in het dropdown-menu wat verschijnt, klik je op 'Uren'.

Nu kom je in een overzicht met alle urenlogs. Vanuit hier kan je een export maken, waarbij je zelf het datumbereik kan aangeven.

Daarnaast kan je in Exact Online Bouw de uren ook per week bekijken van de medewerkers. Ga dan naar het tabblad Uren per week

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: uurregistratie, urenoverzicht, urenexport, urenlijst, geregistreerd, meerwerk, gewerkt