Om de uren van een medewerker te bekijken, klik je om te beginnen op de knop 'Medewerkers' en in het dropdown-menu wat verschijnt, klik je wederom op 'Medewerkers'.

Vervolgens klik je op de knop 'Uren per week'.

Je kunt de uren in de bouw7 webapplicatie bekijken of een Excel-export maken. Dit doe je door op de knop 'Uren per week' / 'Excel export' te klikken. Selecteer vervolgens een periode door op de kalender te klikken.

Klik op Exporteer uren en de export wordt gestart.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: uurregistratie, urenoverzicht, urenexport, urenlijst, geregistreerd, meerwerk, gewerkt