Met de Exact bouw7 applicatie kun je makkelijk een of meerdere algemene factuurbijlagen toevoegen aan je facturen. Je kunt de bijlagen op 2 manieren toevoegen: via een bestaand project of via het aanmaken van een nieuwe factuur.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijlagen op een later moment toe te voegen aan je factuur. Hierover straks meer.

Ga via je Dashboard naar "Account", klik op Instellingen.

Bij je instellingen zie je rechts een kolom met "Factuur" klik hier.

Dan zie je Factuur instellingen en Algemene factuurbijlagen, bij je Algemene factuur bijlagen klik je op de groene knop: + algemene factuurbijlage

Let op: factuur bijlage mogen in totaal niet groter zijn dan 10mb.

Heb je hier nog meer vragen over? Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Bijlagen, bijlage, bijlages, factuurbijlages, toevoegen, nieuwe bijlage, standaard bijvoegen