Zoals je kunt zien zijn de Contracten onderverdeeld in 'Inkoop Contracten' en 'Onderaannemers'. Onder het tabblad 'Inkoop Contracten' vind je verschillende tabbladen: Bevestigde Inkooporders, Wachtende Inkooporders, Geweigerde Inkooporder en Te Bestellen Inkooporders.

Als je op het tabblad 'Onderaannemers' klikt dan zie je de volgende tabbladen verschijnen: Geaccepteerde Onderaannemers, Wachtende Onderaannemers, Geweigerde Onderaannemers en Te Verzenden Contracten

Onder elk tabblad, van zowel 'Inkoop Contracten' als 'Onderaannemers', zie je de (15) meest recente contracten staan. Voor alle contracten onder het betreffende tabblad klik je op 'Meer' rechtsonder in het venster:

Als je bijvoorbeeld het tabblad 'Geaccepteerde inkooporders' onder 'Inkoop Contracten' hebt geselecteerd en vervolgens op 'Meer' klikt, dan zie je in het volgende overzicht welke verschijnt, dat er direct al is gefilterd op het desbetreffende tabblad. Zie screenshots hieronder:

Doordat je vanuit het Dashboard op de Geaccepteerde contracten hebt geklikt, staat de filter direct ingesteld in het overzicht.

Als je op het kruisje achter 'Bevestigd' klikt dan verdwijnt de filter en krijg je alle 'Inkoop Contracten' te zien, ongeacht hun status. 

Succes!

Heeft u het antwoord gevonden?