Het is binnen Exact bouw7 mogelijk om afdelingen aan te maken, zodat je je medewerkers hierin kunt onderverdelen. Dit maakt het toewijzen van rechten een stuk overzichtelijker, omdat je rechten niet per medewerker maar wel per afdeling toe kunt wijzen. Hoe dit werkt lees je hier.

Het toevoegen van een afdeling vind je bovenin onder Medewerkers > Afdelingen.

In het volgende scherm klik je vervolgens op de groene button '+ Afdeling'.

Nu kun je een naam voor de nieuwe afdeling invoeren en eventueel een filiaal selecteren. Ook heb je de mogelijkheid een kleur toe te voegen. Deze kleur komt vervolgens weer terug in de capaciteitsplanning en de rechtenstructuur.

Door op 'Aanmaken' te klikken sla je de nieuw aangemaakte afdeling op, deze vind je nu terug in je rechtenstructuur en onder het veld 'Afdeling' bij het aanmaken van een nieuwe medewerker.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: afdeling, afdelingen, mdw, toevoegen, personeel, nieuw personeelslid, nieuw persoon, aanmaken, inzetten, department