Het is binnen Exact bouw7 mogelijk om filialen aan te maken, welke je kunt toewijzen aan je afdelingen. Hoe je afdelingen toevoegt lees je hier.

Het toevoegen van een filiaal vind je bovenin onder Medewerkers > Filialen.

In het volgende scherm klik je vervolgens op de groene button '+ FILIAAL'.

Nu kun je de gegevens invoeren voor het nieuwe filiaal. Deze gegevens worden gebruikt bij projecten, die je maakt vanuit dit filiaal, boven de standaard gegevens die je ingevuld hebt bij je 'Organisatie'. Naast de NAW gegevens kun je je filiaal ook een code meegeven, deze code wordt weer gebruikt in je projectnummer dus maak dit niet te ingewikkeld.

Voettekst

Ook kun je per filiaal gebruik maken van een voettekst voor op facturen en offertes. Let op: dit werkt alleen als je het vinkje organisatie gegevens in het filiaal UIT hebt staan.

Administratie koppelen

tot slot. Het is zaak om het filiaal te koppelen aan de financiële administratie. Bij meerdere administraties in Exact online, is het filiaal gekoppeld met de administratie.

Succes!

Trefwoorden: nieuw, aanmaken, instellen, locaties