Klik hier om het artikel te openen in je browser

Het is binnen Exact Online Bouw mogelijk om filialen aan te maken, welke je kunt toewijzen aan je afdelingen. Hoe je afdelingen toevoegt lees je hier.

Het toevoegen van een filiaal vind je bovenin onder Medewerkers > Filialen. Let op: het kan zijn dat je hier de optie filialen niet bij ziet staan. Dan moet deze module eerst worden aangezet voor jullie omgeving. Neem hiervoor dan contact op met het Customer Succes team.

In het volgende scherm klik je vervolgens op de groene button '+ FILIAAL'.

Nu kun je de gegevens invoeren voor het nieuwe filiaal. Deze gegevens worden gebruikt bij projecten die je maakt vanuit dit filiaal, boven de standaardgegevens die je ingevuld hebt bij je 'Organisatie'. Naast de NAW gegevens kun je je filiaal ook een code meegeven. Deze code wordt weer gebruikt in je projectnummer, dus maak dit niet te ingewikkeld. 

Voettekst

Ook kun je per filiaal gebruik maken van een voettekst voor op facturen en offertes. Let op: dit werkt alleen als je het vinkje organisatie gegevens in het filiaal UIT hebt staan.

Tags

Naast een afbeelding kun je gebruik maken van {{ tags }} . Deze zijn bedoeld om het werk nóg makkelijker te maken. Een tag haalt gegevens uit Exact Online Bouw die hij plaatst in de voettekst van de factuur. Zo kun je bijvoorbeeld contactgegevens van de offerte laten overnemen in de voettekst van de offerte.

Administratie koppelen

tot slot. Het is zaak om het filiaal te koppelen aan de financiële administratie. Bij meerdere administraties in Exact online, is het filiaal gekoppeld met de administratie.


Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!


Trefwoorden: nieuw, aanmaken, instellen, locaties, tags, filiaal, voettekst,

Heb je het antwoord gevonden?