Wanneer je in je Exact bouw7-omgeving een factuur hebt ingeboekt in Twinfield, vind je deze factuur als volgt terug. Klik om te beginnen op de knop 'Facturen', links in je scherm. Vervolgens klik je op de oranje knop 'Facturen'.

Je bevindt je nu in het zoekscherm van je facturen. Je kunt hier zoekcriteria gebruiken om de juiste 'te boeken' factuur te vinden, maar je kunt ook alle velden leeg laten en op de oranje button 'Zoeken' klikken om een overzicht van al je 'te boeken' facturen in te zien.

Je ziet nu een overzicht van je 'te boeken' facturen. Dit zijn op dit moment conceptfacturen. In dit scherm staan ze klaar om gejournaliseerd te worden.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: concept, twinfield, twin, factuurscherm, facturatiescherm