Om uren te accorderen in Android selecteer je hiervoor boven in je scherm de tab 'Uren accorderen'. Vervolgens klik je rechtsboven op de + en selecteer je de medewerkers waarvan je uren wilt gaan accorderen.

In het volgende scherm zie je een overzicht van je medewerker(s). Linksboven kun je door weken scrollen. Door op 'Accorderen' te klikken worden alle nog niet geaccordeerde uren geaccordeerd.

Door uren te accorderen worden deze als het ware 'bevroren' en kunnen medewerkers deze niet meer wijzigen. De organisatie admin kan uren overigens wél blijven bewerken.

Er bestaan nog een andere manier waarop uren geaccordeerd kunnen worden.
Om te beginnen openen je een project. Ga vervolgens naar de tab uren.
Rechtsboven ga je naar accorderen en hierna kunnen de uren die zijn geboekt accorderen.

Wanneer je in je webomgeving via Medewerker > Medewerker > Uren per week een Excel-export maakt zie je in de laatste kolom geaccordeerde uren terug.