Wanneer je op  '+ FACTUUR'  klikt zie je een nieuw scherm verschijnen.  Hier klik je op aanpassen om de factuur aan te maken. Wanneer je een nieuwe factuur aanmaakt staat de status standaard op concept, deze is echter te allen tijde te wijzigen. Vul alle informatie die je voorhanden hebt in.

Regels:
Dit zijn je factuurregels die je zelf naar eigen wens kan invullen.

Details:
Hierin kan je alle bijkomende informatie over de factuur kwijt, zoals een factuuromschrijving, een contact toevoegen of er een creditfactuur van maken.

Bijlagen:
Hier kan je je bijlagen toevoegen zoals, manurenstaat, materiaallijst, materieellijst,
afvallijst en/of factuurbijlagen.

Interne notitie
In dit tekst gebied heb je de mogelijkheid een notitie te zetten die belangrijk kan zijn voor collega's. Dit wordt intern getoond.

Let op: een factuurnummer wordt pas gegenereerd wanneer status 'Concept' gewijzigd wordt of wanneer je de factuur verstuurt. Wil je handmatig een factuurnummer invullen, dan kan dat ook.

De factuurregels zijn handmatig in te vullen. Sla je factuur op door op  'Sluiten'  te klikken.

In het detail scherm heb je de mogelijkheid om de details van de factuur in te voeren.

Het is ook mogelijk om een creditfactuur aan te maken, hoe je dit doet lees je hier.

Met opties kan er een pdf of een ubl van de factuur gegenereerd worden. Ook kunnen er eventuele bijlagen bij de factuur worden geüpload.