Klik hier om het artikel te openen in je browser

Waarom je sommige projecten niet ziet in je mobiele applicatie kan 2 redenen hebben:

1. Het betreffende project is opgeleverd

Wanneer een projectstatus de optie aan heeft staan om het project definitief af te sluiten, dan wordt dit project niet meer getoond in de mobiele applicatie. Vaak maakt men gebruik van de projectstatus 'opgeleverd' of 'gefactureerd'. Deze status kan per organisatie ingesteld worden.
Wanneer de projectstatus opgeleverd of gefactureerd is, dan verdwijnt het project uit de mobiele applicatie en is dus niet meer zichtbaar op smartphones en tablets. Het project is immers afgerond.

Er zijn enkele opties om ervoor te zorgen dat het opgeleverde project weer zichtbaar is op smartphones en tablets.

Projectstatus handmatig op onderhanden zetten in de webapplicatie

Door de projectstatus handmatig op 'onderhanden' te zetten in de webapplicatie is het project weer zichtbaar én bewerkbaar op de mobiele applicaties.

Extra projectstatus

Wil je dat het project ook ná oplevering zichtbaar en bewerkbaar blijft voor de gebruikers? Dan kun je dit instellen via de rechtenstructuur. Exact Online Bouw kan er ook voor zorgen dat de opgeleverde projecten in het overzicht blijven staan en bewerkbaar blijven (wil je dit? Neem dan contact op met onze helpdesk). Gebruikers kunnen op deze manier het project blijven bewerken. Let op: het project blijft bewerkbaar voor de gebruikers aan wie je de rechten hebt verleend. 

Exact Online Bouw kan vervolgens een extra projectstatus toevoegen, bijvoorbeeld 'Eindoplevering'. Bij het selecteren van 'Eindoplevering' zal het project verdwijnen uit het overzicht en is dus niet meer bewerkbaar voor gebruikers.

2. Filterinstellingen staan niet goed

Het kan zijn dat door je huidige filterinstellingen sommige of alle projecten niet zichtbaar zijn in je mobiele applicatie. Ga hiervoor naar de filterinstellingen in de rechter bovenhoek van je scherm en zorg ervoor dat het 'tijdsfilter' en de 'filter op status' goed staan ingesteld. 


Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!


Trefwoorden: projectstatussen, missend project, project weg, kwijt, projectrechten, onzichtbaar, niet in app

Heb je het antwoord gevonden?