Om een onderaannemerscontract aan te maken open je om te beginnen een project en ga je naar de tab 'Inkoop'.

• Met de knoppen bovenin is het mogelijk om te switchen tussen een leverbon,(bon) inkooporder (IO) en een onderaannemerscontract (OA).
  • Klik op OA en vervolgens op het plusje rechtsboven.
  • Hierna kan er een onderaannemerscontract worden aangemaakt.

Indien nodig kan er gebruik worden gemaakt van termijnen. In dat geval kun je het schuifje op aan zetten.

In onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van een contract OA. Wanneer je alle velden hebt ingevuld sla je het contract op door rechtsboven op het vinkje te drukken.

Wanneer je het contract hebt opgeslagen zie je deze terug als in onderstaand voorbeeld. Open het contract door er op te drukken.

In het volgende scherm accordeer je de termijn. Wanneer je deze optie aanvinkt, verschijnt er rechtsonder een button waarmee je het accorderen kunt bevestigen en de termijn kunt ondertekenen. Het accorderen kan in de app niet ongedaan worden gemaakt, dit kan echter wél in de webomgeving.

Vul de velden in en druk rechtsboven op het pijltje om een handtekening te zetten. Druk vervolgens op verzenden om de bon te versturen. Er wordt tevens een PDF gegenereerd, deze vind je vervolgens terug in de bestanden binnen het betreffende project.

De uitvoerdersbon is gereed en staat klaar als financiële verplichting.