Door uren te accorderen worden deze als het ware bevroren en zijn ze niet meer te bewerken door medewerkers. Om in de webomgeving van Exact bouw7 uren te accorderen ga je om te beginnen via de knop 'Beheer' naar het scherm uren accorderen.

Selecteer vervolgens een of meerdere medewerkers, een datumbereik en / of een afdeling. Druk op de groene button 'Accordeer uren' om de uren te accorderen. Door op de grijze button 'Ga terug naar urenlogs' te klikken krijg je een overzicht van alle urenlogs binnen de geselecteerde filter(s) te zien.

In het urenlog overzicht is het nog mogelijk om wijzigingen door te voeren, door rechts op het potloodje of prullenbakje te klikken kun je deze bewerken of verwijderen.

Bij het bewerken van een urenlog is het ook mogelijk om het accorderen ongedaan te maken, door de checkbox uit te vinken. Sla wijzigingen op door op de oranje button 'Bewerken' te klikken.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: uren aftekenen, uren akkoord, accordering, uren accorderen, urenlogs, urenoverzicht, uren terugzien, uren niet meer aan te passen.