Wanneer je via je iPhone of iPad meerwerk wilt toevoegen aan een project, klik je om te beginnen op de betreffende projecttegel. Vervolgens klik je op het pijltje rechts van 'Meerwerk'. In het scherm wat hierna verschijnt voer je een beschrijving in welke je opslaat middels de knop 'Bewaar', rechtsboven.

Mocht je je klant dit willen laten ondertekenen, dan kan dit in het pop-up venster wat verschijnt. Een andere mogelijkheid is het gebruik maken van Subprojecten.