Klik op afval toevoegen
Klik in de tegel van het project op de afvalcontainer om afval toe te voegen.

Registreer afval
Bij de eerste keer registreren van afval moet je eerst op "Nieuw afval boeken" drukken. Afval wat je aanmaakt in de webomgeving van Exact Online Bouw kun je hier selecteren en komt vervolgens onder 'nieuw geselecteerd afval' staan.

Volume invoeren
Het geselecteerde afval staat nu onder 'nieuw geselecteerd afval'. Door op de naam van het afval te drukken kun je een volume invoeren (ook is het mogelijk om bijv. 1,5 in te voeren) en druk op "Gereed". Het afval wordt per week geregistreerd in je project.

Let op: als je bij je Instellingen hebt gekozen voor Uitgebreid afval boeken kan je ook optionele gegevens opgeven, zoals een andere datum voor het boeken van je afval of het toevoegen van een opmerking.

Succes!

Trefwoorden: afval, afvalregistratie, afval opgeven, puin