Met de Exact bouw7 applicatie is het mogelijk om een project op te leveren met ondertekening. Hoe doe je dat?

Open het project, druk op de drie puntjes en kies "Project opleveren".

Selecteer "Met ondertekening". Vul nu de naam van ondertekende in samen met een omschrijving. Hierna kan de handtekening worden gezet en het project worden opgeleverd met een ondertekening.

Om de ondertekening te versturen per e-mail, zet de 'Email adressen' knop aan en voer het mailadres in (handmatig of selecteren uit contactenlijst).