Wanneer je de app opent, zie je in de vorm van projecttegels een overzicht van je projecten. In elke projecttegel vind je onderin een viertal iconen. Dit zijn je sneltoetsen om snel uren, leverbonnen, materialen en afval toe te voegen.

Het klokje
Hiermee ga je rechtstreeks naar je urenlog en kun je uren bekijken, toewijzen en bewerken.

De leverbon
Door te drukken op dit icoon kun je meteen een leverbon toevoegen.

Materiaal
Klik op deze knop om meteen je materiaallijst in te zien en materialen toe te voegen aan je project.

Afval
Klik op het afvalbakje om afval te registreren binnen je project.