Zijn je medewerkers ziek, hebben ze verlof of wil je vakantiedagen registreren en bijhouden?

Als je vanuit je Dashboard een nieuw "Project" aanmaakt onder de desbetreffende naam (bijvoorbeeld Ziektedagen, verlof of vakantiedagen).

Nadat het project is aangemaakt kun je hier medewerkers op inplannen en deze uren en/of dagen bijhouden.
In het vak "opmerkingen" kun je de tekst erbij zetten (ziektedag, vakantiedag, verlof).

In het "Urenoverzicht" is uw opmerking zichtbaar en deze zal ook zichtbaar zijn in de "Details export" naar Excel.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: vrije dag, verlof, vakantie, snipperdag, vrij, part-time, registratie, vakantiedag, midweek