Bij het aanmaken van een medewerker kun je het 'Type gebruiker' selecteren.

Zonder gebruiker:
Deze gebruiker heeft geen login en kan geen gebruik maken van de app en webomgeving. Dit kan worden gebruikt bij het invoeren van uren voor een medewerker die niet met Exact bouw7 werkt.

Basis:
Deze gebruiker heeft een eigen login voor de mobiele omgeving en beperkte rechten*
Voorbeeld: Vaklieden, voornamelijk registraties (uren, materiaal, afval, dagboeken etc.).

Let op: Als Basis gebruiker heb je geen toegang tot de webomgeving.

Platform:
Deze gebruiker heeft meer rechten en kan inloggen in de mobiele en webomgeving*
Voorbeeld: Kantoormedewerker, administratief, directie, planner, uitvoerder (projectplanning, uitgebreide rapportages, capaciteit).

* Deze rechten duiden niet op de in te stellen rechten, maar hier worden rechten mee bedoelt die aan de achterkant zijn ingesteld voor de verschillende gebruikers types.

Succes!

Trefwoorden: personeel, toegang, rechten, mogelijkheden