In de medewerker planning is het mogelijk om de knop "Automatisch verversen" aan te zetten, op deze manier wordt elke 5 minuten de planning gesynchroniseerd.

Dus heb je een collega die de planning maakt en je wilt altijd up-to-date zijn? Zet dan de knop "Automatisch verversen" aan.

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: mdw planning, planningsweergave, weergave bijhouden, actueel overzicht