De oorzaak van deze foutmelding is dat het contacttype niet geselecteerd is binnen de Twinfield synchronisatie in Exact bouw7.

Om dit op te lossen ga je naar Account > Twinfield synchronisatie.

Vanuit de Twinfield synchronisatie selecteer je het contacttype (debiteur en/of crediteur.

Selecteer vervolgens een of meerdere contacttypes uit de lijst en klik op "Selecteer".

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: fout, foutmelding, niet correct, synchronisatie, synchroniseren