Wanneer deze melding verschijnt, is de grootboekrekening niet ingevuld bij het maken van een factuur. Klik op bewerken en selecteer bij de factuurregel een grootboekrekening (code).

Ook is het van belang om op de pagina "Twinfield synchronisatie" een standaard grootboeknummer verkoop en inkoop te selecteren. Deze wordt automatisch overgenomen zodra er bij de factuurregel geen code / nummer is geselecteerd.

Heb je dit allemaal goed staan en krijg je nog steeds de foutmelding?

Neem dan even contact op met je accountant/Twinfield beheerder.
Dit betekent namelijk dat het grootboeknummer van de btw niet gevonden kan worden in Twinfield.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: foutmelding, fout, notificatie, gb, grootboek, synchroniseren, koppeling