Wanneer je meerdere projecten hebt waar je aan werkt, is het lastig om alles overzichtelijk te hebben. Daarom hebben we filters toegevoegd, zodat je eenvoudig en snel het juiste project vindt.

Je kunt filteren op datum (tijdfilter) of de status van een project.

Door te filteren op tijdsperiode toon je alleen de projecten die actief zijn in deze periode.

In de zoekbalk kun je bijvoorbeeld een projectnaam of contact invoeren en je project wordt opgezocht.