Kan daarom geen contact/leverancier aan factuur koppelen (code = ). Heb je deze gesynchroniseerd?

De oorzaak hiervan is dat er geen contact gelinkt is in Exact Online Bouw.

Oplossing Twinfield: In Exact bouw7 contact bewerken en bewerken zodat deze een boekhoud logo krijgt. (krijg je geen logo, neem dan contact op met ons Customer Success team)

Oplossing Exact Online: Contact verwijderen uit Exact Online Bouw en/of uit Basecone, contact aanmaken in Exact Online en in Exact Online Bouw synchroniseren. Exact Online synchroniseert naar Exact Online Bouw en naar Basecone.