Als je materialen hebt gekoppeld aan een leverancier, en vervolgens deze leverancier als opdrachtgever (contact) selecteert bij het aanmaken van een project, dan zullen alleen de materialen die gekoppeld zijn zichtbaar worden in de materialenlijst van het project.

In onderstaand voorbeeld hebben we een filter met de naam "Leverancier" geselecteerd:

Vervolgens hebben we een project met dezelfde opdrachtgever (Contact) als dat is aangegeven als Leverancier bij de materialen:

Omdat bij het project hetzelfde Contact is ingesteld als Leverancier bij de materialen, zullen alleen de materialen die aan de leverancier zijn gekoppeld zichtbaar zijn.

Om dit te voorkomen kun je het volgende doen:
In de contactenlijst maak je naast Leverancier A. Voorbeeld ook een Opdrachtgever A. Voorbeeld aan met dezelfde naam en selecteert deze als contact bij het project.

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: materiaal, materialen, leverancier, contact, materialenlijst, materialenweergave, materialentotaal