Een begroting bestaat uit hoofdstukken, deze hoofdstukken wordt "kostentype" genoemd. Om deze begroting in te lezen in Exact bouw7 (CUF bestand) zul je van te voren deze kostentypes aan moeten maken in Exact bouw7.

Ga naar "Beheer" > "Kostentype"

Bij "Kostentype" zie je een knop waar staat "+ Kostentype".

Zodra je hier op klikt kom je bij het volgende scherm terecht:

Maak hier nu je kostentypes aan en klik op "Aanmaken"
In het onderstaande overzicht zie je de lijst met "Kostentypes", deze bestaan uit:

Arbeid                                        A
Onderaanneming                     OA
Materiaal                                   MA
Materieel                                   ME
Inkooporder                              IO
Overig                                        OV

Heb je hier nog meer vragen over? Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: bewaking, bewaken, sturen, bijsturen, kostentypes, kosten types