Wil je een eigen naam geven aan je Manurenstaat, Afvalstaat of Materiaalstaat?

Ga dan naar Account > Instellingen.

Vervolgens klik je op "Project" en dan zie je het kopje "PDF Instellingen".
Hier kun je een eigen naam geven aan je specificaties of staten. Zo kun je een materiaalstaat bijvoorbeeld hernoemen naar een productiestaat.

Heb je hier nog meer vragen over?
Neem dan contact op met ons Customer Success Team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: PDF instellingen, PDF, pdf, manurenstaat, manuren, specificaties.