Met de bouw7 applicatie is het mogelijk om een project op te leveren met ondertekening. Hoe doe je dat?

Stap 1: Open het op te leveren project.

Stap 2: Klik rechtsboven op de drie stipjes en dan op 'Project opleveren'

Stap 3: Project opleveren met ondertekening Wanneer een project moet worden opgeleverd met handtekening selecteer je de functie: Ja, met ondertekening (in het rood).

Stap 4: Afronding oplevering
Vul nu de naam van ondertekende in samen met eventuele extra opmerkingen. Hierna kan de handtekening worden gezet door op het vinkje rechtsboven te drukken en het project worden opgeleverd met een ondertekening.

Om de ondertekening te versturen per e-mail, zet je de 'stuur e-mails' knop aan en voer je het mailadres in (handmatig of selecteren uit contactenlijst).