Maak je geen gebruik van de webomgeving omdat je altijd op de bouwplaats staat, maar wil je wel de mogelijkheden die je in de webomgeving hebt op je mobiele apparaat?

Ga hiervoor naar de browser op je toestel en ga naar login.bouw7.nl. Druk vervolgens op het icoontje zoals hieronder staat weergegeven.

Hierna selecteer je "Toevoegen aan startscherm".

Vervolgens zal bouw7 aan het beginscherm van je telefoon worden toegevoegd.

Let op: om toegang tot de webomgeving van bouw7 te hebben dien je het gebruikerstype Platform te hebben, je kunt dit nagaan bij je applicatiebeheerder.

Lees hier meer tips en tricks!