Om een medewerker taken mee te geven in de planning moet je een planitem aanmaken.

Selecteer in de medewerkerplanning als eerste een datum (of meerdere) door op het vakje te klikken

Je krijgt dit scherm in beeld, en kan selecteren wat je wil aanmaken:

Bij het aanmaken kan je selecteren uit:

Nieuw planitem
Nieuw project
Nieuwe vrije dag(en)

Geef een naam aan het planitem.
Met de kleur heb je de mogelijkheid om het planitem blok een eigen kleur mee te geven. Wil je meer planitem kleuren? Neem dan contact op met de afdeling customer succes via de chat in Exact bouw7.

"Behoefte" is toegevoegd bij planitems net zoals "Uren". Hier kun je aangeven hoeveel medewerkers er aan het planitem moeten werken zonder direct toe te wijzen aan specifieke personen.

Klik hier om door te gaan naar de volgende handleiding.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Planning, planitem, plan item, planitems, planitemkleuren, medewerkerplanning