Klik hier om het artikel te openen vanuit je browser

Als je handmatig een factuur herinnering wil versturen dan kan je dat doen bij facturen die de status "Open" hebben.

Nadat je de herinnering hebt verstuurd, zal de status van de factuur automatisch aangepast worden naar "Vervallen".

Let op: Je hebt deze optie alleen wanneer reeds een factuur is verstuurd of wanneer de status "Vervallen" is.

Bovenstaand is de tekst die in de vervalmail komt te staan (met uitzondering van factuurnummer en het aantal dagen die je zelf hebt ingesteld).

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: reminder, vervallen, factuurherinnering, factuur te laat betaald