Naast je medewerker planning heb je ook de mogelijkheid om je projectplanning aan de hand van taken in te plannen.

Project detail planning
Open het project, ga naar "Planning" > "Project" > Taken > + Taak.

Naast het zelf inplannen en het aanmaken van taken heb je de mogelijkheid om een planning te maken op basis van een werkbegroting.

In het volgende scherm begin je met het aanmaken van een taak.

Heb je al eens taken aangemaakt, dan kan je deze in de lijst selecteren.
Wil je nieuwe taken aanmaken? Dan kun je deze invoeren en opslaan.

Het is ook mogelijk om in de projectplanning, taken te updaten en meerdere taken te selecteren. Het kan voorkomen dat er naderhand bewakingscodes in een project worden geladen. Door middel van update button worden de taken overgenomen in de planning.

Begin met inplannen. Selecteer een datum bereik door met je linkermuisknop rechts van een subtaak op één of meerdere cellen te klikken. Hierna verschijnt er een pop-up venster waar je je planitem kunt aanmaken.

Vul alle informatie in en druk op "Opslaan".
De medewerkers die zijn toegevoegd zullen het plan-item in hun planning zien.

Projectplanning
Onder Planning > Projectplanning krijg je een overzicht over alle projecten en kun je aan de hand van filters het overzicht instellen. Deze planning is op basis van alle projecten die zijn aangemaakt.