Hieronder vind je een video waarin ik laat zien hoe je leverbonnen die gekoppeld zijn aan een inkoopfactuur weer kunt ontkoppelen.

Zet je geluid aan!

Je kunt geboekte inkoopfacturen ontkoppelen van een project. Dit vergt wel enige uitleg. Hieronder wordt het stapsgewijs uitgelegd.

Stap 1: Open de inkoopfactuur
Stap 2: Klik op de leverbon in de factuurregel
Stap 3: Klik op bewerken
Stap 4: Vink het vinkje uit bij verwerkt en klik op opslaan
Stap 5: Ga weer naar de inkoopfactuur en klik op kruisje bij leverbon in de factuurregel
Stap 6: Klik op opslaan gekoppelde leverbonnen

Stap 7: Verwijder de verkeerd gegenereerde leverbon/ verplichting.

Stap 8: Klik in de inkoopfactuur op bewerken
Stap 9: Selecteer het juiste project en klik op Opslaan en koppelen aan project.