Het is goed om te weten hoe het verloop van je inkoopfacturen gaat.

Status ''Nieuw''

Wanneer een inkoopfactuur wordt aangemaakt in Exact Online Bouw of binnenkomt vanuit een extern programma in Exact Online Bouw krijgt deze de status “nieuw”.

Vervolgens ga je de inkoopfactuur koppelen aan een leverbon/verplichting. Daarbij kies je ook welke fiatteurs de inkoopfactuur moeten beoordelen. Dit doe je in het bewerken scherm. Wanneer jij de inkoopfactuur bewerkt en vervolgens opslaat krijgt de inkoopfactuur de status “Accorderen”.

Klik op volgende voor status "Accorderen"

Volgende >>>