Status ''Afgewezen''

Wanneer een fiatteur de inkoopfactuur heeft afgewezen, kan hij tijdens het afwijzen een notitie toevoegen wat hier de reden voor is.

Na het afwijzen wordt er contact gezocht met de leverancier/onderaannemer, afhankelijk van organisatie afspraken wordt dit door of administratie, projectleider, etc. gedaan, en een creditfactuur van de inkoopfactuur gevraagd.

Deze creditfactuur wordt via Basecone ingelezen en doorgeboekt naar boekhoudprogramma. Het bedrag wordt in bouw7 handmatig aangepast. Of wel naar bouw7 doorgeboekt en als nieuwe leverbon op het project geboekt.

Tip: Vaak wordt in Twinfield de credit op het origineel verrekend en in de betaalbatch gezet.

Klik op volgende voor status "Betaald"

Volgende >>>