Het komt soms voor dat je nog een oude versie van een pagina in Exact Online Bouw gebruikt terwijl deze pagina al wel is veranderd / ge├╝pdatet. Hierdoor kan het zijn dat je informatie mist of dat de pagina niet goed werkt. De browser haalt in dit geval de pagina uit de 'cache' en toont dus de oude versie. Door alle cache-bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat je weer de actuele informatie te zien krijgt in Exact Online Bouw.

Een harde refresh voer je als volgt uit:

• PC: CTRL + F5

• Mac: CMND + Shift + R

Lees hier meer tips en tricks!