Werk je met een aangenomen som en factureer je in termijnen? Dan kan je nu gebruik maken van de vernieuwde facturatie module. Facturatie BETA.

Klik binnen een project op het tabje Facturatie BETA en begin met het aanmaken van je termijnstaten.

Aan de linkerkant vind je het overzicht van je termijnstaten, hierbij zie je direct:

Contact
Totaal te factureren
Nog te factureren

Door op de groene knop "+Termijnstaat" te klikken maak je een nieuw termijn aan.

Voor elke termijnstaat die je aanmaakt kan je een verschillend contact selecteren, dus ook je aangenomen bedrag kan per contact verschillend zijn.

Als je op het contact klikt vouwen de facturen die bij dit contact horen uit.

Aan de rechterkant vind je een duidelijk overzicht van de geselecteerde termijnen die gereed zijn voor facturatie. (mits je de checkbox hebt aangevinkt)
Je hebt tevens de mogelijkheid om meerdere termijnen in een keer te factureren van meerdere contacten. Wanneer je de termijnen gaat facturen bouw7 direct onderin de facturen voor je klaar zet.

Onder aan de pagina zie je het volledige overzicht van de facturen.
Klik op een factuur om deze te openen.

Hierboven wordt de handeling nog eens uitgelegd.