Klik linksboven op het "Hamburgermenu" om de opties te openen.

Je hebt de mogelijkheid om je agenda te tonen per dag, per 3 dagen of per week.
Daarnaast kan je het planbord selecteren, de vrije dagen en je kan ook zoeken naar planitems.

Onder planitems vind je een volledig overzicht van alle actieve, aankomende en verlopen planitems.

Klik erop om de betreffende items te zien.

Heb je een planitem af en dit is klaar, dan kan je nu de checkbox verwerkt aanzetten, zodat iedereen die deze planitems kan zien ook kan zien dat deze verwerkt is.

Heb je hier nog meer vragen over? Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: planitems, planning, gepland, agendaitem, agendaweergave