Print jij je offerte of factuur weleens om deze met de post te versturen, maar passen de adresgegevens niet in het venster van je envelop?

Hiervoor is een instelling beschikbaar om dit passend te maken.

Ga hiervoor naar "Account" > "Instellingen" > "Organisatie"

Scroll vervolgens naar onderen en zet de checkbox "Alternatieve adres positie (factuur & offerte PDF)" aan.

Scroll nadat je de optie hebt aangevinkt naar beneden, en klik op Bewerken. Daarmee wordt de instelling opgeslagen.

Lees hier meer tips en tricks!

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: print, geprint, uitdraai, op papier, envelop, fysieke offerte, factuur, afdrukken