Het is mogelijk om snel materialen te boeken of uitgebreid te boeken.

Het eenvoudig (snel) boeken van materiaal en/of afval kan alleen als het project geen bewakingscodes bevat.

Snel boeken betekent dat je direct je materiaal kan zoeken, het aantal in kan vullen, en het dan opslaat. Je boekt dan altijd materiaal op de dag waarop je het registreert, je hebt hier verder geen optie in.

Bij uitgebreid materialen boeken krijg je de optie om zelf de datum op te geven voor het boeken van het materiaal, en je kan een opmerking plaatsen.

Voor het laatste ga je eerst in de Exact Online Bouw app naar je Instellingen en selecteer je Voorkeuren. Hier vind je veel verschillende voorkeursinstellingen waaronder het uitgebreid materiaal boeken en ook het uitgebreid afval boeken.

Instellen via de app voor iPhone: