Het is mogelijk om snel materialen te boeken of uitgebreid te boeken.

Het eenvoudig (snel) boeken van materiaal en/of afval kan alleen als het project geen bewakingscodes bevat.

Voor het laatste ga je eerst in de Exact bouw7 app naar je Instellingen en selecteer je Voorkeuren. Hier vind je veel verschillende voorkeursinstellingen waaronder het uitgebreid materiaal boeken en ook het uitgebreid afval boeken.