Is jouw bouw7 omgeving niet gekoppeld met een boekhoudpakket en wil je graag je facturen (in- en verkoop) exporteren zodat je ze kan gebruiken voor je boekhouding.

Hiervoor hebben wij "bouw7 Boekhouden" gerealiseerd.

Neem contact op met ons Customer Success team en geef aan dat je dit graag wilt, zij kunnen dit voor je aanzetten.

Zodra het is geactiveerd, ververs je je pagina en klik je op Account > bouw7 Boekhouden.

We gaan nu verschillende labels koppelen. We leggen een connectie tussen hoe een veld benoemd is in bouw7 tegenover hoe we deze willen benoemen in de export.

Maak grootboeknummers aan via “ + GROOTBOEKREKENING”
Naam = Benaming in de bouw7 omgeving
Code= de code voor de export

Maak btw codes aan via “ + BTW INSTELLINGEN”
BTW tarief = bekend tarief in bouw7
Code = btw code voor de export
Grootboekrekening = gekoppeld grootboek aan de btw codering
Type = verkoopfactuur of inkoopfactuur

Via de knop "INSTELLINGEN" kun je de aanduidingen koppelen. Hier geef je aan welke code er gekoppeld moet worden aan de verschillende vormen van facturatie. Een voorbeeld zou zijn Factuur = "VF".

Optioneel

Maak Kostenplaatsen aan via “ + KOSTENPLAATS” (extra label bovenop grootboekrekening)
Naam = Benaming in de bouw7 omgeving
Code= de code voor de export

bouw7 boekhouden gebruik

Kies bij verkoopfactuur een:

• BTW code
  • Grootboeknummer
  • (optioneel: Kostenplaats)

Kies bij een inkoopfactuur een:

• BTW code
  • Grootboeknummer

Exporteer verkoop of inkoopfacturen

• Ga naar Account -> bouw7 boekhouden
  • Klik op Exporteer verkoopfacturen/ inkoopfacturen
  • Selecteer data