De manurenstaat laten ondertekenen door je opdrachtgever / klant doe je op de volgende manier.

Open het betreffende project en druk op de bewerken knop > project opleveren. Vervolgens kies je voor "Manurenstaat".

Na het selecteren van de Manurenstaat kan je de start- en einddatum invoeren van de uren die je wilt laten aftekenen.

Klik op "Voorbeeld weergeven" om het voorbeeld als akkoord aan je klant / opdrachtgever te laten zien. Hij / zij kan akkoord geven op de Manurenstaat door op de knop te drukken.

Als laatste vul je alle benodigde gegevens in en kun je het PDF bestand openen en als dit wenselijk is versturen.