De opname module is in het leven geroepen om op locatie een opname te maken en direct een offerte uit te draaien. Deze module is zeer uitgebreid en moet samen met een consultant worden ingericht. Neem contact op met ons Customer success team via de live chat of telefoon 085- 40 18 377 en plan een mini consult met één van onze consultants.

Om te beginnen klik je op "Offerte" > "Opnames".

Je kan links kiezen uit "Opnames" en "Sjablonen",

De sjablonen worden aangeleverd bij onze consultants en zij zetten deze dan juist in jouw omgeving (wil je dit zelf doen, dan kan dat ook maar voor de juiste handeling is het wenselijker dat de consultants dit doen).
Door op de groene knop + te klikken maak je een nieuw sjabloon aan of na het aanmaken van de sjablonen maak je een nieuwe opname.

Het aanmaken van een sjabloon gaat als volgt:
Links van het scherm zie je de componenten die gebruikt kunnen worden voor het aanmaken van een sjabloon.

Je begint altijd met een hoofdstuk, dat hoofdstuk sleep je naar de plek waar je het hoofdstuk wil hebben staan.
Vervolgens klap je dit hoofdstuk open door op het pijltje aan de rechterkant van het hoofdstuk te klikken. Heb je dit gedaan, dan kan je beginnen je hoofdstuk in te delen, hierbij kan je kiezen uit:

Paragraaf
Blanco paragraaf
Blanco Eenheid
Eenheid

Hierbij geldt ook weer het slepen naar het hoofdstuk en op de plaats zetten waar jij dit wil.

Klik op onderstaande video om te zien hoe je een sjabloon aanmaakt.

Na het aanmaken van de sjablonen kan je beginnen met de opname.

In het eerste scherm zet je alle informatie die je voor handen hebt en die nodig is voor deze opname.

Vervolgens klik je op Volgende om je vooraf aangemaakte sjabloon te kiezen.
Door het aanvinken van de checkbox voor de "regel" selecteer je welke "regel" je wil gebruiken voor deze opname.

Hier vul je je opname/offerte in, bij het puntje 1.2 zie je de "Blanco Paragraaf" die in het filmpje in dit sjabloon is gezet. In deze blanco paragraaf kan je zelf iets intypen en ben je dus niet afhankelijk van de vooraf aangemaakte sjablonen.
De eenheden kan je zelf ook invullen bij de opname.

Klik op "Volgende" om door te gaan. Op de volgende pagina kan je je opname nog een keer controleren en als je klaar bent dan klik je op "Offerte". Exact bouw7 zal dan een offerte genereren op basis van jouw sjabloon en opname.

Heb je hier nog meer vragen over?

Neem dan contact op met ons Customer success team via de live chat.

Succes!

Trefwoorden: Opname, opnames, opnamen, opnamemodule, nieuwe opname, opnamesjabloon,