Om je bedrijfslogo op de PDF's (contracten, offertes, facturen etc.) te tonen, dien je deze in de organisatie instellingen te uploaden. Deze instellingen vind je hier.

Sleep je logo op de 'Bestand kiezen' button, of klik hierop om een bestand te selecteren.

Wij raden een minimale afmeting van 820 pixels breed of 440 pixels hoog aan, en een maximale bestandsgrootte van 1MB. Deze bestandsgrootte is namelijk van invloed op de mails (contracten, offertes, facturen etc.) die je naar je contacten verstuurt.

De bestandstypes die we ondersteunen zijn PNG en JPG.