Wanneer je in je materiaallijst gebruik maakt van EAN nummers (streepjescodes), is het in de mobiele apps mogelijk om deze in te scannen d.m.v. de barcode scanner. Ga naar de materialentab in een project en druk op de barcode scanner.

Scan vervolgens de barcode op de verpakking. In het volgende scherm kun je het aantal invoeren en desgewenst de datum aanpassen. Sla op door rechtsboven op het vinkje te klikken.